Homma käyntiin pekonilla ja jutuilla.
Munia nakkeja pekonia |
Me tehtii tää homma niin että ensin paistettii pannulla paketti pekonia. Työpekonit, kuten sanotaan. Vähä sama niinku asennuskalja - tehää paketti pekonia ensin ja syödää se sitä muuta aamiaista rakentaessa.
Välipalapekoni |
Paprikaa |
Muna sisään |
Kolme munaa, kolme rengasta |
Pannulle |
Tässä Eetu kaataa valkosipulia munille |
Niin no siis ero täyteen englantilaiseen, eli Full Englishiin on se, ettei tässä versiossa oo papuja. Sitte kaikki muutki hommat on tehty enemmän sellasella hapan-imelä-otteella.
Kasviksia |
Maustehässäkkä:
-Basilikaa
-Oreganoa
-Persiljaa
-Rakkautta
-Suolaa
-Sitruunapippuria
Sitte sellasesta Lidlin pumppupullosta chiliöljyä ja uuniin. Tuli ihan hyvä.
Munat paprikassa |
Koko paska valmistuttuaan näytti tältä:
Eetu otti ihan toisenlaisen aspektin koko komeuden kasaamiseen:
Siis se laitto kaiken leivän sisään! Vittu mikä ihminen.
-Paista munia, 1 muna per naama
-Pekonia kaksi pakettia ainakin. Toinen uunissa, toinen pannulla.
-Juustoa. paahtoleipää ja eilinen salaatti.
-Prinssinnakkeja puketti, oheen sinappia.
-Rakkautta, lämpöä ja veljeyttä.
Noniin, koko aamiainen tuolla reseptillä. Kurkkua, sinappia, sipulia, tomaattia ja paahtoleipää ja mitä nyt vittu ei. Venäläisen aamiaisen aakkoset on yksi kaikkea, ja sitten kyrillisten kirjainten kautta yks kaikkea lisää.
Juomasuosituksena on kefiiri ja vodka mutta myös marketin halvimmalla kaljalla (Bavaria) ja kevytmaidolla pärjää.
No comments:
Post a Comment